Cautare

1277 de rezultate pentru "lupi pe autostrada in moscova" (3.36 secunde)
Pe mai toti ne preocupa soarta turismului romanesc si in special a litoralului Marii Negre. Chiar daca anumite publicatii sau televiziuni critica din rasputeri mersul la mare in Romania, trebuie sa fim corecti si sa recunoastem ca ramane singura vacanta pe care ne-o permitem cei mai multi dintre noi.
Pe mai toti ne preocupa soarta turismului romanesc si in special a litoralului Marii Negre. Chiar daca anumite publicatii sau televiziuni critica din rasputeri mersul la mare in Romania, trebuie sa fim corecti si sa recunoastem ca ramane singura vacanta pe care ne-o permitem cei mai multi dintre noi.
Milioane de oameni mor anual, in lume, din cauza accidentelor de masina, iar alte milioane se aleg cu rani serioase. Scapata pe autostrada democratiei si a cailor putere, Romania nu face exceptie si este prezenta anual cu cifre ingrijoratoare in aceste statistici sumbre.
Drumurile proaste nu constituie o piedica in a apasa fara teama pe acceleratie. Record de viteza pe soselele din Romania. Un sofer a fost surprins de radar circuland cu 248 de kilometri pe ora pe Autostrada Soarelui.
Brasov-Bran-Campulung Muscel-Pitesti-Autostrada A1-Bucuresti. Pentru ca se estimeaza un trafic aglomerat pe ruta Constanta-Medgidia-Cernavoda, se recomanda varianta DN2A Constanta-Harsova-Giurgeni-Slobozia-Urziceni-DN2 Urziceni-Bucuresti.
Din aceste considerente, le recomandam conducatorilor auto care nu au legatura cu mitingurile anuntate sa evite, in acea zi, deplasarile inspre Capitala. ... • Pentru evitarea aglomeratiei pe Autostrada A1 Pitesti -Bucuresti, se poate folosi, ca ruta alternativa, D.N.
Potrivit editiei irlandeze a ziarului Independent cei trei barbati decedati au in jur de 20 de ani, sunt bruneti, au inaltime medie si sunt probabil romani sau est-europeni. Trei est-europeni au murit intr-un accident pe o autostrada in Irlanda.
unde sa o faci si cand iti vine amenda daca ai uitat de ea - De ce platim rovinieta in Romania? ... Rovinieta este taxa de drum pe care toti soferii o platesc inca din 2002.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
Soferii care vor sa circule doar pe autostrada in jurul Capitalei mai au de asteptat. Traficul va fi deschis, anul acesta, doar pe doua dintre cele trei loturi ale autostrazii A0, si nici pe acestea intergral.
Imagini spectaculoase cu primul tunel de pe o autostrada din Romania. ... Tunelul se afla pe lotul Curtea de Arges-Tigveni, parte din autostrada Sibiu-Pitesti.
Inainte de a fi reales in fruntea Organizatiei PSD Bucuresti - dar optimist in privinta reusitei sale -, Dan Ioan Popescu s-a grabit sa-l desemneze pe Ion Iliescu drept candidatul acestei filiale pentru presedintia PSD-ului.
Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, s-a fotografiat alaturi de lideri ai UDMR in timp ce tinea in mana steagul Tinutului Secuiesc. Fotografia a fost postata de Antal Arpad, primarul municipiului Sfantu Gheorghe, pe contul sau de Facebook.
Presedintele Traian Basescu a vizitat ieri si batalionul "Lupii negri" din Kandahar, dupa ce cu o zi inainte a fost alaturi de militarii romani dislocati in Irak.
Aceasta este, pe scurt, povestea nespusa pana acum a lui Dan C. ... Pe urma, maica-mea - ca sa nu se spuna ca am o mama tarfa, cu zeci de ibovnici, s-a maritat.
Natalia Tanase a venit la targ cu icoane pe sticla traditionala, din Scheii Brasovului, Fagaras, Maica Domnului, Sfanta Treime, Sfantul Gheorghe, cu 200 ron 400 ron, 500 ron, brose pictate cu soricei, lupi, pisici, oite, soricei, la 15 ron.
Se poate descurca fara un barbat mai usor decat orice alta femeie pe care ai intalnit-o vreodata. ... Va avea tot timpul nevoie de acel erou al viselor ei dupa care sa tanjeasca in adancul sufletului.
FUMIGENE DE WEEKEND (83) - Baietii astia (d)in PLUS spun lucruri traznite. Sa-l luam, de pilda, pe Ciolos, care cere nici mai mult nici mai putin decat alegeri anticipate. ... Ca tot e omu' in campanie si binemerita de la patrie.
Dupa discutii aprinse si indelungate, Senatul a adoptat ieri, cu 56 de voturi pentru, 4 impotriva si 3 abtineri, o ordonanta a guvernului prin care sa aproba numarul total de exemplare din speciile urs (Ursus arctos), lup (Canis lupus), ras (Lynx lynx) si pisica salbatica (Felis silvestris) care se pot vana in mult-asteptatul sezon de vanatoare.
Discursul lui Ponta, o greseala care trebuie asumata, dar nu repetata Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca discursul lui Victor Ponta de la investirea Guvernului Ungureanu reprezinta o greseala care trebuie asumata, dar care nu mai trebuie repetata in acest an electoral.
google-analytics.com